Express Your Feeling Here!


Grab This Slider
Shout

I love My Followers

Rindu dah nak berblog lagi..

Wednesday, January 12, 2011
Announcement

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Actually, Sue lama dah tak berblog ni. Sebab dulu Nak exam SPM. Alhamdulillah. Peperiksaan dapat Dijawab dengan hati yang tenang. Tak Confirm lah boleh betul semua jawapan tu. hehe. Apapun, lama sangat dah tidak berblog walking ni. Hampir 2 atau 3 bulan. Bila dah mula lagi ni, Sue nak mula dengan wajah blog yang baru. Suka tak wajah blog yang baru ni?? Sebenarnya, abang sue yang buat.. Blog dia boleh jenguk kat sini . Nak cerita pasal SPM ni, Sue bersekolah asrama. So, jarang sangat lah kalau nak online ni. Paper SPM pun ada 11 Subjek. nak kena belajar semua tu, tak dapat le nak tengok internet saja. Insyallah, dapat keputusan cemerlang nanti. Doakan ye. Bitaufiq Wa Najah. 

7 comments:

  1. Wandy Infinity said...:

    iyerr......berblog lah ..

  1. relevan said...:

    A'ah berblog lah..tapi utamakan yang lebih utama..

  1. tieha ismail said...:

    owh skang ni ngah tggu result la eh...gud lak aw~~

  1. ikeen said...:

    teruskan menaip =)

  1. gud luck..
    smoga trus sukses ^^

  1. haaa..belajar rajin2 taw. Takpe, blog ni tinggalkan dulu takpe..lagha je karang..

    fokus taw study tu.. selamat berjaya!!!! =)

  1. sherlina halim said...:

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

Post a Comment