Express Your Feeling Here!


Grab This Slider
Shout

I love My Followers

About Me

Announcement
Nama Diberi Oleh Ayahanda Tercinta ialah Suriani Binti Suaidi. Anda semua boleh panggil Sue atau Yani. Full Name pun Boleh. Apa salahnya. Tinggal di Kampung No4, Jalan Datuk Ajibah Abol, Kuching Sarawak. Merupakan Seorang adik kepada 2 orang abang dan Kakak kepada 2 orang adik. Kiranya Sue adalah anak yang tengah-tengah dalam kalangan 5 adik beradik. Hobi Sue ialah memasak. Apalah Kiranya anda semua memakan masakan daripada Sue. hihi.. Insyallah yer. Tak Janji. 


Masih lagi belajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Matang, Kuching Sarawak. Menuntut di tingkatan 5 Abu Bakar (5 Sains 1). Meminati subjek Kimia dan Fizik (biologi tidak termasuk). Di sekolah, Suriani just pelajar biasa je. Bukan Pengawas (so, jangan takut yer).. Tahun ini sue akan mendepani peperiksaan yang dikatakan cukup mencabar di peringkat sekolah menengah. Doa-doa kan lah Sue akan mendapat Keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan.

Sebab berblog ialah untuk meluahkan coretan Minda daripada ianya menjadi perkasam dalam pemikiran. Sebagai sesuatu hobi masa lapang juga disamping dapat meningkatkan kemahiran menulis (nak tulis karangan banyak-banyak)..

Apapun, Sue ingin mengucapkan ribuan ucapan terima kasih kerana sudi membaca entry blog sue..

0 comments:

Post a Comment

home