Express Your Feeling Here!


Grab This Slider
Shout

I love My Followers

Its Holiday - still boring

Saturday, January 29, 2011
Announcement

Cuti kali ini, agak membosankan.. Kerana sue tak tau nak buat apa.. kalau buat sesuatu mesti rasa macam ada yang tak kena. Nak apply kerja pun susah sebab tiada transport nak kerja. So, cuti ni duk kat rumah je. kalau ada program, barulah dapat keluar. Kalau parents bawa keluar, baru nak hirup udara yang segar di luar sana. kalau kat rumah pulak, kerja sue kemas-kemas rumah, masak, tengok tv, tengok muvee dan lain lagi. tapi still membosankan.. so, korang ada apa-apa menarik tak untuk suggest kat sue?

6 comments:

  1. Jumir said...:

    Kemas umah awak dah buat ye? Cube kemas umah orang plak. He3...

  1. princeduyong said...:

    wah ade teman tinta di sini... :)

  1. ahmad endo said...:

    memang boring ow...hehehe

  1. ::nuRuLaDHar:: said...:

    jum kite kuwa same2..eheee

  1. sherlina halim said...:

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

Post a Comment