Express Your Feeling Here!


Grab This Slider
Shout

I love My Followers

Lama Tak berblog...kenapa?

Friday, September 24, 2010
Announcement
Assalamualaikum.. hari ini Sue akan kembali update blog setelah beberapa bulan tak update blog ini. sebenarnya Sue ada masalah dengan study sue.. biasa lah. Menjelang Peperiksaan nanti.. Sekarang dah nak dekat nak peperiksaan, Sue update. Kenapa? Sebenarnya, semakin dekat nak peperiksaan, time tu lah kena rilek sikit kepala. Nanti lama-lama, kan tension bila fikir peperiksaan je. bTW, ada gak yang p melawat blog Sue sepanjang Sue tidak berblog Walking. 

Walaupun Sue tak berblog walking beberapa bulan dah, tapi Sue selalu menjenguk kat blog rakan-rakan blogger seperti Wan hazel, CikGu Dahlia (dahlia Journal), Mymizie, Ustaz love, Affan Ruslan dan banyak lagi member blogger. Disini sue berterima kasih atas info dari blog member semua..

Insyallah, Sue akan update blog sue selepas ini. Harap2 Rakan-rakan juga selalulah menjenguk kat Blog Sue... Sama-sama kita berblog Walking..hihi..

Wassalam

4 comments:

  1. sizuka[Izzati] said...:

    patut lama tak nampak.hehe.selamat berblog kembali:)

  1. +akufobia+ said...:

    belajarbelajarbelajar.go.

Post a Comment